i'm falling to pieces

Hallo! Kom hem till ett nymöblerat rum som far och Ullis fixat till mig när jag vart borta, det vart super fint så är jätte glad nu! Umgicks med fina vänner igår så hade en skoj helg, as usual! Nu ska jag rensa gamla grejer och fixa för att lägga mig, är svin trött..
Cya!

Use Somebody cover

Lite halvdegig cover. Hade inget bättre för mig så varför inte. Och ja jag har shorts på mig.


2cool4school

Hallo. Slänger in ett blogginlägg från Naimas dator när jag ändå har lite tid över. Idag ska jag till Jysk med Ullis och kolla säng till mig och sedan hem för att mysa framför Jersey Shore skulle jag tro.
Får tillbaka min kamera nån gång i veckan tror jag så då blir det tillbaka till bra bloggning haha!
Hoppas ni får en fortsatt bra Torsdag! CYA
 
 

Mysedag

 
Bild 1: Jag och Antonia bestämde oss för att ta bilder i fotoautomaten på stan.. Slutade med att vi skrattade på varenda bild men vad gör det liksom.. 
Bild 2: Wilhelm fvm min tweet, jag i skolan idag och jag och Antonia på stan!
 
Hallå! Har haft en mysdag med min brud idag. Lika skoj som vanligt så det var värt de härliga skoskaven jag fick från absolut ingenstans.. Åt lite på Subway och fik på Espressohouse blev det också så mycket godsaker. Bättre bilder kommer senare!
Imorgon är det dags för det årliga skolfotot och NEJNEJNEJ vad jag inte vill vara med. Har ingenting att ha på mig och usch, mitt ansikte.. Vi får se hur det blir helt enkelt.. 
Nu ska jag kolla på idol och Svenska Hollywoodfruar sen plugga lite och tillsist sussa! CYA

Ang. Blogg-apps uppdateringen

OMG vad jag älskar den nya uppdateringen!! För er bloggarna som inte uppdaterat än, GÖR FÖR GUDS SKULL DET! Nu kan man göra tjock, kursiv eller understruken text, och även välja placering! Sen är det massa mer fördelar jag inte hunnit kolla än men GOSH you did this good guys!

Men helgen har vart hur bra som helst as usuall. Taggar redan nästa helg som jag redan börjat planera hihi. Cya
Bild på mig från idag.


#buildagirl

Mitt och Linn's bidrag till The Fooos nyaste tävling. Hade så kul hela dagen med min FoooFriend så väldigt värt att delta! Cya


❤❤

Hallo! Hade en bra kväll med bra folk igår och idag har jag umgåtts med Linn hela dagen nästan! KANKSE drar mig mot Elin sen men får se om jag orkar ikväll.
Cya


Finns inget som kan fucka det jag känner just nu

Hallo bloggen! Har nyss tränat så det var super skönt, men är nu påväg till Antonia för att träffa henne och mer folk lite senare. Kommer nog inte hinna blogga mer idag tyvärr. Sorry för att jag blivit sämst på att blogga igen men har ingen kamera för tillfället..
Ha en toppen fredag nu! Cya


Everything gets better when you just talk

Såg ut såhär idag. Mös med Josefin och Ebba efter plugget idag och kom hem runt halv 9 - 9.
Har inte gjort något speciellt sen jag kom hem men kan verkligen säga att det vart ett riktigt bra avslut iallafall. Ska försöka sova nu. Cya


Till skolan


Wierd?

Hade en toppen kväll ikväll verkligen. Har pluggat enda sen jag kom hem så ska väl fortsätta med det nu.. Cya


Har inga bilder från idag att bjuda på tyvärr så det blir en på mig, Emelie och Sandra från igår!


Feeling alive

 
2 bilder från när jag var här sist!
Hallo bloggen! Kom precis från stan hem till Ebba. Jag, Ebba och Anna har suttit på Glazzerian i runt 1-2 timmar nu och pratat om allt från himmel och jord. Skrattat mer än jag gjort på hur länge som helst också så har ont i magen nu haha.. Spenderar kvällen här med Ebba så det blir säkert asbra! Hörs sen, Cya!

💔


ma babe

Spenderade idag min fritid med Antonia på stan. Var som vanligt hur bra som helst att få prata om allt och ingenting med henne. Letade även efter någon ny tröja men hittade tyvärr ingenting idag, kanske hinner åka upp en sväng imorgon och letar vidare lite. Imorgon ska jag iallafall träffa Ebba och kolla på idol så det blir nog super mys!
Hoppas ni haft en lika trevlig Tisdag som jag haft. Cya

I am titanium

4 bilder från min dag med Lund på stan.
Vi gick runt, snacka skit och pratade om livet som vanligt och hade dt mysigt! Vid 7 träffade jag Clara och 8 kom även Wilma då det var dags för träning. Var super skönt att träna lite, kunde som vanligt inte vara med så mycket pga mitt ben menmen.. 
Imorgon ska jag träffa mitt hjärta och förhoppningsvis våra saknade bästisar, men får se lite! Ska firra en grej som jag bara vill dö över pga är så taggad som ni även kommer få se imorgonkväll!
Nu ska jag kolla på idol sen sussa. Cya!

Todays look


todays

mitt fik med mor tidigare idag // new in 299:- DINSKO
 

Kom hem runt 9, kollar Geordie Shore och umgåtts med far hela kvällen och nu ska jag bara slänga in ett kort blogginlägg sen sussa. Är hur trött som helst så inte alls pepp inför varken skola eller träning imorgon.. Hoppas såsåså mycket på att jag kan firra en grej på stan imorgon, får hoppas på det bästa. Cya!

Shalom bloggen

Idag bär det av hemåt igen. Ska städa och spela lite gitarr (som vanligt) men annars har jag verkligen zero planer. Well det är ju Söndag så det gör inte så mycket, men I can't wait till nästa helg! Ska träffa brudarna på fredag så det ska bli svinskoj!
Ska inte tråka ut er mer, bloggar mer senare! Cya

bild från igår


RSS 2.0