till alla hateeeers

okej då kör vi på ett klaginlägg till då.
folk klagar ofta på att jag är jag, att jag lägger upp mycket bilder på mig själv i bloggen och på facebook, att jag har många vänner på facebook, att jag inte har rumpa, eller de snggaste kläderna. men komigen.
-jag lägger upp precis hur mycket bilder jag vill på bloggen och fb, om ni inte gillar de, sluta läs eller sluta va vän men mig!
-ja,jag kanske har många vänner på fb, men jag vet vilka varenda en av dom är. jag accepterar inte alla mina vänförfrågningar, det är bara idiotiskt.
-oj, jag har ingen rumpa eller de absolut snyggaste kläderna, förlåt att jag föddes sån här,
-och att jag inte spnderar alla pengar på nya kläder hela tiden, pengar växer inte på träd i min trädgård ifall ni tänker så. jag bär vad jag tycker är fint och bekvämt.
sen hör jag ofta att jag ''förstörde mitt utseende'' när jag färga brunt.
ni inser väl att jag blir sårad? visst de kanske inte är största grejen, men klart som fan jag blir ledsen. skulle ni bli glada om någon kom fram till er och ba ''du har förstört ditt utseende''. inte så bra kanske? jag valde att bli brunhårig för att mitt hår vart så jävla slitet hela tiden för att jag blekte det och blonderade hela tiden, och min utväxt blev hemsk på 15 sekunder, så nu blev jag brunett och ni får helt enkelt leva med det. okej?
så va er själv vad andra än säger, du är du och kommer alltid vara du. du kommer ångra att du inte va du om några år.

Kommentarer
Postat av: terre<3

så jävla rätt moa! och du är världens vackraste i brunt (och blont)! dom som "hackar" på dig har inget liv. dom är bara avundsjuka. du är bäst moa! puss!

2012-02-08 @ 08:11:23
Postat av: Emmabuxbaum

Hej! Det är grymt bra att du skriver detta, enligt mej, och jag tycker inte ett dugg att du har förstört ditt utseende av att färga brunt! Tkr det vart grymt fint o de passar dej!

Helt rätt!:') <3

2012-02-08 @ 08:11:34
URL: http://emmabuxbaum.devote.se
Postat av: sara hillding

Moa du är helt underbar spm du är!

2012-02-08 @ 08:22:36
Postat av: Emelie Demir

Fan vad rätt hjärtat!

2012-02-08 @ 08:32:46
Postat av: Sara

Du är så här aepiofwEPOBITFWÅOuibgtfwåoeubwåOUBGTÅoebtuPEWUOTB FUCKING BRA och låt ingen annan säga någonting annat!!!

2012-02-09 @ 17:31:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0