Mitt 2013

Har väl kanske inte så mycket att skriva om just Januari. Åt nyttigt, färgade ombre och var mycket på lillågården.
I Februari åkte jag skidor med skolan, fick biljetter till Justins sista konsert, firande allahjärtansdag med någon jag verkligen tyckte om och hade en sån bra månad!
Mars då, firade 2 år med Antonia var väl något av det roligaste som hände den månaden. 
Och så kom vi till min favoritmånad detta året, April. I April gick jag på 2 av Justin Biebers konserter, såg honom utanför hans hotell och höll hans hand. Fyllde år och fireade den med mina friends, fick en ny singeldräkt och mådde sjukt bra. Föll även för The Fooo och vart en stolt foooer enda sedan dess.
Maj, tävlade i SM i discodans och hamnade på en 13 plats av 70 startande i min plats och tog därför min första prick i Guld. Lärde känna Marre vilket gjorde detta till en asgrym månad då hon är av mina absolut närmsta idag.
I Juni fick vi vårt efterlängtade sommarlov. Var med mina älskade vänner och fortsatte kämpa med brännan. Var i Elviras sommarstuga och åkte vattenskoter där vilket var något av det coolaste jag gjort och hade en asbra start på sommarlovet.
I Juli var jag på Öland med familjen i cirkus 2 veckor, blev brun och åkte hem. Bokade resa med familjen Säborg och hoppade runt av lycka pga det.
Augusti månad och det var dags att ta vara på det sista på sommarlovet. Träffade Ebba, Alma och Anna första gången och vårt lilla tjejgäng skapades. Åkte till Mallorca med Elvira och hade så sjukt kul! Sedan var det skolstart och dags för sista året i grundskolan och på kunskapsskolan. 
Dags för årets första höstmånad September. Fortsatte umgås med brudarna och var mycket med Antonia. Skolan gick bättre än vanligt men hade såå mycket plugg men klarade det iallafall.
I Oktober hade jag min första tävling med min nya danspartner Karin och vi startade med en vinst och upp i Guld. Gick på gymnasiemässan och hade ångest över gymnasievalet som vi ska ha i Februari. Var mycket med Antonia, Ebba och Tim och det var super kul.
November och der bar av till Falun en sista gång med nian. Hade så himla kul hela tiden och det var super sorgligt att åka därifrån. Såg The Fooo live för första gången sen i April och nuddade Oscars hand, den kvällen grät jag inte lite kan jag meddela. Var även på MasterClass i Stockholm med Wilma och Rebecca och blev uttagna till en grej där som jag skriver mer om när det är fastställt!
Och December då, vad hände då? Tävlade på NM med hyfsade resultat, bokat resa till Thailand som jag far till i övermorgon med mor, och det bästa, såg Believe.
 
Mitt tvåtusentretton har vart det bästa året i mitt liv. Har märkt vilka vänner som är mina sanna vänner, sett min förebild live plus hållt hans hand och stirrat in i hans ögon, träffat nya fantastiska vänner, åkt utomlands och upplevt en massa som jag inte gjort innan. 2014, you have some really big shoes to fill.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0